Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Delfia 1 blijft punten morsen

26 september 2016 19:45

De regioploegen uit de vierde klasse kwamen niet tot aansprekende resultaten. Veel teams moesten genoegen nemen met een gelijkspel. Zo ook Taurus en Delfia, beide ploegen moesten toegeven aan een puntendeling.

Foto's: Alex Pronk

Delfia kwam tegen VEP al in de tiende minuut op achterstand door een treffer van VEP’er Luuk Janmaat. Na deze vlotte tegengoal kwamen de Delfianen steeds beter in hun spel. VEP leek de bovenliggende partij, maar langzaam kantelde het spelbeeld. De kanteling van de wedstrijd resulteerde voor Delfia in een gelijkmaker vlak voor rust. Vanuit de Delftse verdediging werd een bal naar voren geschoten.

Via Khalid Ouled Haddou kwam de bal bij Delfia spits Ferry Schouwstra die fraai binnenschoot. Kort na aanvang van de tweede helft kwam Delfia op voorsprong. Khalid Ouled Haddou bracht met een fraai afstandsschot vanaf een meter of 20 de Delfianen op een 2-1 voorsprong. Delfia verzuimde de score verder uit te bouwen. Met nog maar tien minuten op de klok wist VEP zich nog terug te vechten in de wedstrijd. VEP’er Daan Walgreen schoot de wedstrijd naar een 2-2 eindstand.