Delfia 1 wint van hekkensluiter SVH/Celeritas

31 januari 2016 17:30

De mannen van hoofdtrainer Marco Immers hebben gedaan wat van ze werd verwacht, winnen van de nummer laatst SVH/Celeritas.
Op bezoek in het Wateringseveld zegevierde de Delfianen met 2-4.

Al na 20 seconden, zeer waarschijnlijk een competitierecord,  kwam Delfia op voorsprong door een doelpunt van Karan Kanhai. Na deze veelbelovende start duurde het echter  tot de 28e minuut tot er weer gejuicht kon worden. Ditmaal was het aanvoerder Patrick Key die zijn naam op het scorebord wist te werken. De uiteindelijke ruststand was toen nog niet bereikt want het  was Vince van de Tonnekreek die in de 32e minuut voor de 0-3 zorgde.

Na de rust was het weer Delfia wie de bovenliggende partij was en wederom was het Vince van de Tonnekreek die van zich deed spreken.  Na deze  0-4 dachten de Delfianen waarschijnlijk dat de buit al binnen was en lieten ze zich uit hun spel halen door de bankzitters van SVH/Celeritas. In de laatste 15 minuten toen er dus niet alleen tegen de elf tegenstanders, maar ook de wisselspelers gespeeld werd verslapte Delfia en wist de thuisclub nog tot twee keer toe het net te vinden.

Na de wedstrijd sprak Delfia trainer Marco Immers van een goede eerste 75 minuten  en kon dus dik tevreden terugkijken op de 2-4 overwinning. Volgende week ontvangt Delfia  nr. 10 Toofan op “Het Kasteel”. Onder leiding van scheidsrechter W.P. van  Gerdingen wordt er dan om  14.30 uur afgetrapt.