Ook het 2e en het 6e doen goede zaken

8 februari 2016 18:15

Zondag 7 februari werd de volle buit binnen geharkt door de elftallen die in actie kwamen.
Delfia 1 klopte Toofan, Delfia 2 wist te winnen van HSV/Escamp en Delfia 6 walste over Delft 4 heen. De rest van de ploegen kwam niet in actie.

Zondag stonden er 3 thuiswedstrijden op het programma. Als eerste trapte Delfia 6 om 9.30 uur af tegen de buren van Delft 4. De bezoekers werden maar liefst met 12 - 1 weer terug gestuurd richting Kerkpolder.

Om 11.45 uur kwam het tweede elftal in actie. Het 2e, aangevuld met enkele spelers uit lagere elftallen, trok na een spannende wedstrijd na 90 minuten aan het langste eind. Een mislukte voorzet belandde per ongeluk in het doel waardoor Delfia 20 minuten voor tijd nog tegen een  2 - 3 achterstand aan keek.
De Delfianen toonden veerkracht en wisten voor het einde van de wedstrijd de achterstand nog om te buigen in winst.
Na 90 minuten stond de 4 - 3 op het scorebord en zodoende loopt Delfia 2 verder uit op nummer laatst Oranjeplein/Postduiven 2, en naderen ze tegenstander Escamp tot op één punt.
Volgende week komt WIK 2 op bezoek en kunnen ze dus weer vol aan de bak tegen de nummer 8 van de ranglijst.
Aanvang van deze wedstijd is om 11.45 uur.