Sponsors

Zonovergoten Delfia Viswedtrijd 2021

24 augustus 2021 18:00


Met een zeer aangename temperatuur van 25 graden was het perfect visweer voor de Delfianen en nodige aanhang. 's Middags op het terras was er ook geen klagen en was het lekker druk toen het oude Delfia vriendenteam, dat 's morgens een balletje had getrapt, aanhaakte voor de nodige natte versnaperingen en de traditionele chinees.

Dit was de eerste Delfia viswedstrijd waarbij Cees Verbree niet aanwezig was, Delfia's oudste lid en Lid van Verdienste is helaas vorige maand overleden. Wel waren er andere opvallende nieuwe deelnemers van de partij.

20210815_072459000_iOS.jpg

Zo waren Ben Mangert, zoon van Ron Mangert en Charlene Zadelhoff, dochter van Richard Zadelhoff aanwezig en ook Full Speed veteraan Walter Verhaar was voor het eerst van de partij.

Ron Mangert eindigde knap als eerste met 1,5 kg voorns en op de tweede plek Full Speed's El Presidente Sjaak Lispet met 1,2 kg voorns.

Joop v/d Helm en DFC Delfia bedankt voor het sponsoren en Silly "Smink' Nieuwkamer voor het regelen van de prijzen. Ook Full Speed dank voor de heerlijke koffie.

Bekijk hier alle foto's van de viswedstrijd
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!