Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Delfia boekt knappe zege op concurrent

7 maart 2016 17:45

In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Escamp bleef het nog lang spannend. Waar de wedstrijd doelpuntloos leek te eindigen was het in de 90e minuut Prashant Nandkoemarsingh die de verlossende 1-0 maakte.

Escamp kende een sterke start maar Delfia wist al vroeg in de wedstrijd de touwtjes over te nemen. Toch waren er kansen over en weer, maar de grootste kansen waren overduidelijk voor de thuisclub.
De 0-0 prijkte na 90 minuten spelen nog altijd op het scorebord, en dit leek ook de eindstand te worden. Vlak voor het laatste fluitsignaal wisten de Delfianen toch, en geheel terecht overigens, de drie punten op "Het Kasteel"te houden.

Prashant maakte namens de thuisclub de verlossende 1-0. Kort nadat Escamp voor de tweede keer deze wedstrijd mocht aftrappen floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.
Marco Immers:"Over de gehele wedstrijd gezien is dit een terechte uitslag. Een compliment naar de spelers dat zij tot het einde erin zijn blijven geloven."

Foto’s: Aad van der Knaap

kijk voor meer foto's en de gehele samenvatting van de 4e klasse A op: Haaglandenvoetbal.nl

Bron: Foto’s: Aad van der Knaap