Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Delfia 1 walst over Leidse Boys heen

11 april 2016 18:15

Afgelopen zondag was Delfia flink op dreef tegen directe concurrent Leidse Boys. Delfia acteerde erg sterk en zijn eigenlijk geen moment in de problemen geweest. Tegen de bezoekers werd uit Leiden werd flink uitgehaald. Leidse Boys keerde met een 5-0 verlies weer huiswaarts gestuurd.

Welgeteld één kans kreeg Delfia tegen over 90 minuten. Vanuit een vrije trap kreeg Leidse Boys de grootste en enige kans, maar ook deze aanval was een prooi voor Delfia-goalie Tim v/d Bos.

Het duurde ruim een half uur voordat Delfia gevaar kon stichten in de zestienmeter van Leidse Boys, maar in de 37e minuut lag de bal toch echt voor het eerst in het netje achter de Leidse doelman. Een goede voorzet van Melvin Legierse werd goed afgerond door Yalcin Tasdelen, 1-0.

Na rust kwam Delfia pas echt los. Yalcin Tasdelen was ontketend en scoorde kort achter elkaar een heuse hattrick !!!! Dit betekende een 4-0 op het scorebord. In de 88e minuut maakte Frenky Odame de middag compleet en knalde de 5-0 binnen. Kort hierna blies de scheidsrechter voor het einde.

Hoofdtrainer Marco Immers was na afloop zeer tevreden. “Ik heb een goede wedstrijd gezien van een ploeg die voor elkaar wilde werken en waar Patrick Keij heerste op het middenveld”, vatte Immers samen.

Lovend was Marco Immers ook over Ahmed Eskili die na de rust het Ryan Nolte verving en erg sterk speelde.

Volgende week staat er maar één wedstrijd op het programma in de 4e klasse A. Koploper Kickers’69 gaat dan op bezoek bij het Leidse Roodenburg.