Sponsors

Home

Zonovergoten Delfia Viswedtrijd 2021

24 augustus 18:00  Met een zeer aangename temperatuur van 25 graden was het perfect visweer voor de Delfianen en nodige aanhang. 's Middags op het terras was er ook geen klagen en was het lekker druk toen het oude Delfia vriendenteam, dat 's morgens een balletje had getrapt, aanhaakte voor de nodige natte versnaperingen en de traditionele chinees. meer »


Hoe gaat het met Ton de Rover?

11 juli 17:00  DELFT - Ton de Rover (53) speelde vooral voor zijn plezier bij tal van clubs. Hoe gaat het met je? 'Het gaat goed, zowel met mijn vriendin Jolanda als met mijzelf. Ook qua werk gaat het goed. Ik werk als manager in een groothandel in CV- en Sanitair-producten in Rotterdam. Wij hebben tijdens corona gewoon door kunnen draaien, omdat wij aan de vakhandel essentiële producten leveren. Je kunt mensen niet in de kou laten zitten. Wij hebben het zo druk gekregen, waardoor ik 4 man extra personeel heb aangetrokken.'meer »


Delfia's oudste lid en Lid Van Verdienste Cees Verbree overleden

11 juli 14:15  Vandaag kregen wij het droevige nieuws dat ons oudste lid en Lid van Verdienste Cees Verbree is overleden. Cees is 85 jaar geworden.meer »


Hoe gaat het met Rory van der Kraan?

25 april 11:15  DELFT - Rory van der Kraan (40) werd aanvankelijk niet goed genoeg bevonden, maar speelde toch nog heel wat wedstrijden in het keurkorps van Delfia. meer »


Hoe gaat het met Michel van der Vlist?

4 april 12:00  DELFGAUW - Michel van der Vlist (48) speelde als keeper met heel wat getalenteerde voetballers, maar genoot het meest van de harde werkers...meer »


DELFIA VISWEDSTRIJD 2021 OP 18 JULI

21 februari 19:00  8.00 uur start met koffie 9.00 uur 200 meter lopen naar de visplek 12.00 uur einde viswedstrijd meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!