Sponsors

Home

Nieuwjaarsreceptie 2022 kent 4 jubilarissen

17 april 12:30  De door Corona iets verlate nieuwjaarsreceptie was weer een groot succes. In totaal vier oudgedienden kregen een oorkonde en een speldje voor een gezamenlijk lidmaatschap van maar liefst 240 jaar.meer »


Delfia Viswedstrijd 2022 op 10 juli

14 februari 18:00  De datum voor de jaarlijkse Delfia viswedstrijd is voor dit jaar vastgesteld op 10 juli 2022. 8.00 uur start met koffie 9.00 uur start viswedstrijd 12.00 uur einde viswedstrijd meer »


Hoe is het met Elvin de Jong?

17 januari 18:30  MAASDIJK - De talentvolle Elvin de Jong (39) moest al op jonge leeftijd zijn voetbalcarrière beëindigen.meer »


Afscheid van een voetbalmaat

22 december 20:30  Glenn was mijn vriend en voetbalmaat, of beter gezegd, onze vriend en onze voetbalmaat, ontstaan bij de voetbalvereniging Delfia. Ik kwam Glenn voor het eerst tegen in de beginjaren 70, voetballend in het park bij Delfia op de Beethovenlaan. Hij viel direct op omdat hij wat leuke voetbalacties liet zien en wij raakten aan de praat over voetbal. Dat herhaalde zich op verschillende weken achter elkaar en op een gegeven moment, nadat tijdens het praten regelmatig de naam Delfia was gevallen, werd Glenn ook lid van deze voetbalvereniging. Dat hebben we geweten; Glenn had een enorm talent en dat viel uiteraard bij iedereen op, niet in de laatste plaats omdat hij ook zo’n vrolijke en toegankelijke jongen was.meer »


Glenn Blinker overleden

7 december 18:15  Glenn Blinker, Delfia's talentvolste linker spits aller tijden , geliefd bij iedereen, een mooi en vrolijk mens is vandaag overleden. Dankbaar voor de vriendschap die wij allen met Glenn mochten hebben wensen wij namens iederéén van DFC Delfia de familie Blinker heel veel sterkte.meer »


Hoe gaat het met André den Os?

4 december 10:45  DEN HAAG - André den Os (41) speelde liever in het tweede dan het eerste elftal van Delfia en had daar een reden voor.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!